Εκδηλώσεις
Αρχική Θεατρικό 4ο Φεστιβάλ Δωδώνης – Εθνικό Θέατρο – «Λυσιστράτη» του Αριστοφάνη  Διάθεση Δελτίων Ελεύθερης Εισόδου

4ο Φεστιβάλ Δωδώνης – Εθνικό Θέατρο – «Λυσιστράτη» του Αριστοφάνη  Διάθεση Δελτίων Ελεύθερης Εισόδου

07 Αυγ 2020 19:30

Τετάρτη, 05 Αυγούστου 2020 10:48
4ο Φεστιβάλ Δωδώνης – Εθνικό Θέατρο – «Λυσιστράτη» του Αριστοφάνη   Διάθεση Δελτίων Ελεύθερης Εισόδου

Το 4ο Φεστιβάλ Δωδώνης συνεχίζει το πλούσιο καλλιτεχνικό του πρόγραμμα, με το Εθνικό Θέατρο να δίνει για δεύτερη φορά το «παρών» στη Δωδώνη, μέσα σε διάστημα μιας εβδομάδας. Οι συντελεστές του Εθνικού Θεάτρου θα παρουσιάσουν τη «Λυσιστράτη» του Αριστοφάνη, σε σκηνοθεσία Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλου, στις 9 Αυγούστου 2020, στο αρχαίο θέατρο Δωδώνης, ώρα 21:00.

Λόγω της περιορισμένης χωρητικότητας του υπό αναστήλωση αρχαίου θεάτρου και της ανάγκης τήρησης των απαραίτητων υγειονομικών πρωτοκόλλων, θα διατεθούν αριθμημένα Δελτία Ελεύθερης Εισόδου. Τα Δελτία θα διανεμηθούν την Παρασκευή 7 Αυγούστου, στην είσοδο του αρχαιολογικού χώρου Δωδώνης, από τις 7 μ.μ. κι έως εξαντλήσεως των διαθεσίμων. Κάθε άτομο θα μπορεί να παραλάβει έως δύο δελτία.

Το 4ο Φεστιβάλ Δωδώνης διοργανώνεται από τον Δήμο Δωδώνης, σε συνεργασία με το Πνευματικό του Κέντρο, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια καλλιτεχνών και θεατών. Τελεί υπό την Αιγίδα και Χορηγία της Βουλής των Ελλήνων και του Υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού και την αιγίδα του Ε.Ο.Τ.

* Για την αποφυγή συνωστισμού, η προσέλευση του κοινού στις εκδηλώσεις ξεκινά από τις 7:30 μ.μ.

 

ΠΗΓΗ: www.dodoni.gr    Αρχική  /  Ενημέρωση  / Ανακοινώσεις /  Νέα – Δελτία Τύπου / 4ο Φεστιβάλ Δωδώνης – Εθνικό Θέατρο – «Λυσιστράτη» του Αριστοφάνη Διάθεση Δελτίων Ελεύθερης Εισόδου